Osteopatia biodinàmica crani-sacral

Es tracta d'un sistema de teràpia manual suau i profund, desenvolupat per l’osteòpata nord-americà Dr. William G. Sutherland. El terapeuta a través del contacte de les seves mans escolta i condueix a restablir el moviment del líquid cefaloraquidi de la medul·la espinal, els ritmes interns dels fluids i dels teixits, que es bloquegen degut a patrons tensionals per traumes físics, mediambientals, nutricionals, emocionals i fins i tot del naixement.

Disfunció temporomandibular 

És un dels tractaments més sol·licitat avui en dia. En els últims anys, hem pogut apreciar l’augment de trastorns de l’articulació temporomandibular (ATM), anomenat també com a disfunció de dolor miofascial. Les causes més freqüents són l’ansietat, estrès, depressió, hàbits posturals, el bruxisme (hàbit de serrar o relliscar les dents) i alteracions del son L'alteració es produeix per una restricció o alteració del moviment de les membranes, dels fluids (líquid cefaloraquidi i circulació sanguínia) de la fàscia (teixit connectiu) que recobreix els muscles, els vasos i els ossos situats anatòmicament a l'articulació temporomandibular.

Els símptomes més freqüents de l'ATM són:

Mal de cap o migranyes. Mal d'orella. Rigidesa. Vertigen. Dificultat o molèstia en mossegar o mastegar. Dolor facial sord a la cara. Espetec o grinyol en obrir o tancar la boca. Bloqueig de la mandíbula. Trastorns de la succió i respiració en nadons. Dificultat en la mecànica bucal. Dolors crònics de coll i esquena. Desequilibris en l'ortodòncia.

Reserva Cita

     CarnetJove300

Beneficis

Equilibra el sistema nervios

Millora el sistema immunològic

Augmenta la vitalitat

Millora la qualitat del son

Aporta equilibri físic i mental

Millora els símptomes de la

disfunció de l'ATM

Trastorns oculars

Síndrome bucal respiratori

Preu

Valoració 90'  90 €

Crani-sacral 60'  60 €

B-4 Crani-sacral 232 €

caduca als 2 mesos de la compra